Despre noi

Micromet a aparut la începutul anului 1999. Atunci, cativa actionari cu o experienta tehnica de peste 25 ani in domeniu au ales ca motto "Vrem să demonstrăm că se poate" si au reusit.

Micromet a început si va continua ca o afacere de familie. De la infiintare si pana in prezent am evoluat cu pasi mici, dar siguri, investind permanent în tehnologii noi. Dezvoltarea continua, ambitia si seriozitatea ne-au facut cunoscuti si ne-au propulsat printre primii in domeniul in care activam. 

Am avut norocul sa alegem un drum care sa ne fereasca de probleme grele, un drum care sa depinda numai de noi. Am preferat sa abordam executia unor produse complicate de care foarte mulți se fereau și am gasit solutii. Principalul obiect de activitate il reprezinta prelucrarile mecanice de inalta precizie, in regim de unicat si serie mica.

Promptitudinea, seriozitatea, calitatea şi comunicarea excelentă cu clienţii nostri ne-au facut sa devenim un partener stabil pentru multe firme romanesti si straine.

Investitii

Cu o crestere anuala medie a cifrei de afaceri de 25% ne apropiem de 2 milioane de euro iar ţinta noastră este tot mai sus cu fiecare an.

Ne-am dezvoltat fara a apela la credite, lucru ce ne ofera stabilitate. Cu toate acestea, consideram că succesul se datorează faptului că tot profitul a fost reinvestit și vom duce această politică în continuare. De asemenea am fructificat oportunitatea finantarii prin fonduri europene iar cele 7 proiecte finalizate stau marturie dezvoltarii noastre.

Micromet a reușit să își construiască un sistem informatic propriu care răspunde specificului pieței și cerințelor proprii și este adaptabil în permanență noilor cerinte.


Clienti

Micromet exportă astăzi fără probleme în Germania, Elvetia, Grecia ,SUA, Franța, Olanda, Suedia. Clientii nostri provin din ramuri diferite ale industriei (farmaceutica, aeronautica, auto, constructiilor de masini, petroliera, alimentara, nucleara, a ambalajelor, siderurgica si metalurgica) fapt ce ne ofera siguranta si stabilitate.

Tratam cu acelasi profesionalism fiecare client in parte, indiferent de volumul de business dar avem totusi grija ca fiecare client sa nu depaseasca mai mult de 10% din cifra noastra de afaceri.