Proiectare CAD/CAM

Delcam este unul dintre liderii mondiali în soluţii soft CAD/CAM avansat, in dezvoltarea de produs pentru industria prelucrătoare.

  • Power Shape este un software de modelare pentru proiectarea si producerea formelor complexe, de modelare pentru productie;

  • Power Mill (PowerMILL este leaderul mondial în soft specializat CAM pentru fabricarea de forme complexe din industriile producătoare de scule, automobile şi aeronave. Caracteristicile cele mai importante includ o paletă largă de strategii, printre care aşchierea de înaltă eficienţă, finisarea de viteză mare (high-speed) şi tehnici de maşinare în 5 axe, calcule de timp rapide şi unelte de editare puternice, pentru a asigura performanţă maximă sculei de maşinare.)

  • Feature CAM (FeatureCAM, dezvoltat de Delcam este o combinaţie (suită) de software CAD/CAM ce asociază tehnologia de vârf cu uşurinţa în utilizare. FeatureCAM maşinează automat şi reduce timpii de programare pentru freze, strunguri şi wire EDM)

 

Dotare

Cu cele 10 centre de prelucrare de ultimă generație dar și cu utilaje de prelucrări clasice, Micromet reprezintă un important competitor pe piața internă și externă.

atelier_1.jpg CTX_310_mica.jpg dmc_635v.jpg dmc_635v_1.JPG
dmu_50_eco.jpg hurco_vmx10i.JPG hurco_vmx24t.jpg hurco_vmx42t.jpg
masturn.JPG milltap_700.jpg milltap_700_1.JPG omax_maxiem_1515.jpg