Cine suntem?

Înființată în 1999, Micromet este o firmă specializată în domeniul prelucrărilor mecanice de mare precizie. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, ne extindem și îmbunătățim continuu capacitățile și procesele de producție și punem accent pe cele mai recente  tehnici de fabricație pentru a satisface cerințele în continua creștere ale industriei.

Promptitudinea, seriozitatea, calitatea și comunicarea excelentă cu clienţii nostri ne-au facut să devenim un partener stabil pentru multe firme românești și străine.

Investiții

Pentru a ne maximiza rezultatele, am decis ca o mare parte din profit să fie reinvestită în dezvoltarea companiei, astfel că cifra noastră de afaceri crește de la an la an.

De asemenea, am profitat de oportunitatea de a ne finanța cu fonduri europene, iar cele 10 proiecte finalizate atestă dezvoltarea noastră.

Micromet a reușit să-și construiască propriul sistem ERP care să răspundă specificului pieței și să fie în permanență adaptabil la noile cerințe.

Clienți

Colaborăm cu clienți din întreaga lume, oferind produse de calitate pentru o mare varietate de industrii, cum ar fi cea farmaceutică, aeronautică, auto, a construcțiilor de mașini, petrolieră, alimentară, ambalajelor, siderurgică și metalurgică, fapt ce ne oferă siguranță și stabilitate.​

Scroll to Top